Wat is er gezelliger dan na een lange week, het weekend in te zetten met een heerlijke mocktail? De lekkere non-alcoholische spirit NUDO biedt iedereen een perfect & alcoholvrij alternatief voor de komende zomermaanden. De mocktails van NUDO zijn volledig alcoholvrij én ze bevatten ook nog eens een lager percentage aan calorieën. En ze zijn vooral héérlijk! Have a Nudo we say!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun aantal glaasjes alcohol te reduceren. Bewuster en gezonder leven is door de jaren heen een way of living geworden en dat kan NUDO alleen maar aanmoedigen. NUDO is hét bewijs dat alcoholvrij óók lekker en gezellig kan zijn, zeker tijdens de zomerdagen wanneer de borreluurtjes ’s avonds wel eens durven uitlopen.

True Fact
De non-alcoholische drink ‘NUDO’ staat voor ‘naakt’ in het Italiaans, een symbolische uitdrukking omdat er geen zout, suiker en alcohol vervat zit in deze samenstelling. Het percentage alcohol terugschroeven zonder in te boeten op de smaak en existentie van gin, dat is het motto van het innovatieve bedrijf ‘Albatross Liquors’ dat wordt gerund door twee ambitieuze ondernemers met West-Vlaamse roots Thomas Geers en Tim Veys.

Enkele jaren geleden ontsproot bij de CoCEO’s  van het productie-en distributiebedrijf als reactie op de snel groeiende markt van non-alcoholische drinks maar ook vanuit hun ervaring van destilleren, testen en produceren van verscheidene drankenlabels, het idee om meer bittere en complexe smaken te introduceren in de non-alcoholische wereld. Mission Accomplished zeggen wij dan.

NUDO is een mixer die als basis voor ontelbaar veel mocktails wordt gebruikt en zeer krachtig is van smaak omwille van zijn citrus/kruidig smakenpallet. En er is meer: In de loop van 2020 komen er nog drie nieuwe NUDO smaken op de markt met elk hun eigen naam zoals NUDO Terra, NUDO Mare, enzovoort. Verwacht je dus maar aan nieuwe en intense smaken. Met de NUDO spirit kan je dus eindeloze smaakcombinaties maken.

Er is geen twijfel mogelijk. NUDO wordt onze favoriete non-alcoholische drink van 2020!

Voor meer verkoopsinfo www.NUDOdrinks.com

Verkrijgbaar bij de betere drankenhandel en speciaalzaak voor € 18,95.