Stella Sofa Deze winter kan je ook volop genieten van het luxueuze en comfortabele design van Verellen! Laat het maar waaien, gieten en sneeuwen buiten, binnen zit je goed…

Van België naar de VS en terug

De VS: land of hope and dreams. Het beloofde land voor mensen met een plan, een goed idee en zin om hard te werken. Toen Tom en Sabine Verellen begin jaren 1990 naar de VS trokken, stonden ze aan het begin van een prachtig verhaal.

 

Vandaag haalt de jonge ondernemer Nicolas Story het merk terug naar België.

Het verhaal van Verellen leest als een modern sprookje. Twee gepassioneerde mensen, beiden met een grote liefde voor zetelstoffering, stoffen en design, beproeven hun geluk in de VS en maken er hun dromen waar. Dankzij hun Belgisch/Europese visie op esthetiek, gecombineerd met Amerikaanse knowhow (zoals bijvoorbeeld de unieke ‘eight-way-hand-tie’, het ambachtelijk knopen van zetelveringen, een 150 jaar oud procedé dat voor meer comfort en minder inzakken zorgt) en een grote aandacht voor zitcomfort (‘You don’t sit on a sofa, but in a sofa’) maken ze een verschil.

De Amerikaanse consument is zeer te vinden voor Verellens ‘exotische’ Europese aanpak, en drukt het merk aan het hart. Bovendien raakt de uitmuntende service – een niet te verwaarlozen asset – de juiste snaar:

Verellen levert niet enkel puik maatwerk, maar biedt klanten ook verschillende opties wat afwerking betreft. Stiksels, de kleur van de stikseldraad, nagelhoofdjes, sierkussens, details in de

Vanaf nu ook te koop bij WoonTheater.