Get ready with us for WECANDANCE

Dit weekend is het zover! Het electronic beach festival WECANDANCE viert zijn vijfde verjaardag en dit wordt uitgebreid gevierd met het thema Desert Dreams. Ieder jaar weten de organisatoren het strand van Zeebrugge om te toveren tot een paradijs van muziek, feest en vooral prachtige outfits. Maar niet alleen je outfit moet in thema zijn, ook je make-up kan tijdens zo’n festival net dat beetje extra gebruiken. Wij zetten ons in de make-up stoel van Ines Borgonjon, Global Senior Make-up Artist van MAC Cosmetics en creëerden twee looks die helemaal desert proof zijn.

LOOK 1 – FATA MORGANA EYES

De eerste look is een eyecatcher waarbij de ogen extra in de verf worden gezet. De ogen kregen een laagje gouden pigment en werden afgewerkt met twee zwoele oogschaduwkleuren die je een heldere maar mysterieuze look geven. Valse wimpers geven deze look een extra glamourous touch. Overigens werd de look vrij clean gehouden met foundation, wenkbrauwpotlood en nude lippen. Met deze sparkling eyes steel jij gegarandeerd de show!

DSC_0110 copy

DSC_0045 (2)

DSC_0105 copy

 

mac

 

WAT HEB JE NODIG VOOR DEZE LOOK?
 1. MAC Pro Pigment – Old Gold
 2. MAC Superslick Liquid Eye Liner – Pure Show
 3. MAC False Lashes – 2 Lash
 4. MAC Eyeshadow – Goldmine
 5. MAC Eyeshadow – Saddle

LOOK 2 – METALLIC COPPER LIPS

Bij de tweede look ligt de focus meer op de lippen. De ogen werden licht aangezet met een bruine kleur en een likje mascara, een beetje wenkbrauwgel in de wenkbrauwen en een frisse glowy huid. Geen dikke laag foundation maar een lichte dekking met SPF, heel belangrijk als je de hele dag staat de dansen in de zon! Maar de echte eyecatcher van deze look zijn de lippen. Met een lippotlood, lippenstift en een pigment eroverheen blijft je lip look de hele dag mooi zitten.

DSC_0135 (3)

1 (3)festival make-up

Untitled-2

WAT HEB JE NODIG VOOR DEZE LOOK?
 1. MAC Lip Pencil – Hover
 2. MAC Lustre Lipstick – Touch
 3. MAC Pro Pigment – Copper Sparkle
 4. MAC Studio Waterweight SPF 30 Foundation
 5. MAC Mineralize Skinfinish
 6. MAC Mineralize Blush – Warm Soul

Tekst en foto’s: Shari Denise Kamwa en Kiara Op de Beeck

Welke make-up draag jij dit WCD weekend?