Iedereen weet ondertussen al dat we sinds enkele weken ook in België Victoria’s Secret kunnen shoppen, dat is geen nieuws. Aangezien de shop zich op de luchthaven bevindt, ‘moeten’ we op vakantie vooraleer we kunnen gaan shoppen, niet iedereen zal dus al de gelegenheid gehad hebben de shop eens te gaan bezichtigen.

Talkies trok, jammer genoeg zonder gepakte koffers en vliegticket naar Brussels Airport voor de persvoorstelling van de twee Victoria’s Secret winkels. Na verschillende securitychecks en een tiental minuten wandelen doorheen de gangen vol gehaaste reizigers komen we aan bij de shop in terminal A. We krijgen een hapje en een drankje aangeboden en worden rondgeleid. De shopmanager geeft ons uitgebreid en trots uitleg bij alle producten, erg interessant en vooral zeer leuk. Maar wat ons opvalt is dat er geen BH’s te koop zijn en het grootste deel van de shop gevuld is met parfums en beautyproducten.

Slipjes kunnen we gelukkig wel kopen. Voor zo’n €15,90 per stuk kun je kiezen uit een mooi aanbod strings, naadloze slips, hipsters…  Verder kun je er ook voor de immens populaire parfums en lichaamsverzorgingsproducten terecht. Bodywash, bodymist, bodybutter, scrubs, make-up, reinigingsmelk, en ga zo maar door. Tot slot verkoopt men in de luchthaven ook het accessoiregamma van Victoria’s Secret. Smartphonehoesjes, tablethoezen, handtassen, beautytasjes, portefeuilles, paspoorthouders in roze, zwart met luipaardprint, met strikjes e, uiteraard met het Victoria’s Secret-logo. Hoewel we er dus geen BH’s vinden, zijn we als echte vrouwen zeker en vast een lange tijd zoet in de shops. Beter niet langsgaan als je nog een vlucht te halen hebt dus.

[av_gallery ids=’3088,3089,3090,3091′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’square’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

Vicotria’s Secret in Brussels Airport: leuke shops om halt te houden voor of na je vakantie, maar voor een mooi lingeriesetje trek je beter naar Zaventem met een ticket naar de USA in je portefeuille.