Telefoonhoesjes: functionaliteit of eyecatcher?

Hoe blij ben je als jij je nieuwe smartphone uit de doos haalt. Hij blinkt van nieuwheid! Maar hoe lang duurt dat? Tegenwoordig gooien we onze smartphone zomaar in onze handtas, zakken met sleutels en voor de kluns onder ons heeft die nieuwe smartphone na een ontmoeting met de stoeptegels geen werkend scherm meer. Simpel gezegd: telefoonhoesjes zijn best handig. Maar wat kies je? Een saaie zwarte of een eyecatcher? Wij lichten er een aantal uit.

screen-shot-2016-12-28-at-14-14-40

 

Smart Battery Case – Apple – €119,00
Deze smart battery case mag er dan neutraal uitzien, maar is behalve bescherming ook ideaal om altijd online te blijven. De extra batterij achterop zorgt er voor dat als hij opgeladen is, je in totaal 25 uur kunt bellen, tot 18 uur kunt internetten en nog langer muziek kunt luisteren!
_13343400

 

Lighted iPhone Case – Lumee – €60,85
‘Het echte geheim achter een goede selfie is zeker weten belichting’, aldus selfiequeen Kim Kardashian. Dit hoesje heeft front-face lighting, waardoor je overal waar je bent het perfecte licht hebt. Ook in het donker.

 

 

802653_in_pp

 

Rainbow silicone iPhone case – Stella McCartney -€60
Een regenboog die uit je oor lijkt te komen als je aan het bellen bent, wie wil dat nou niet! Dit telefoonhoesje is gemaakt van schokbestendig silicoon, dus ook al laat je de regenboog vallen, she’ll still be bright!

 

 

 

 

11592773_7468139_1000

‘Flirting’ iPhone case – CHIARA FERRAGNI – €35
When in doubt, add sparkle! moet Chiara gedacht hebben met dit telefoonhoesje. Dit flirty, knipogende glitter telefoonhoesje is mateloos populair. Maar wees gerust, ondanks dat je met een eyecatcher aan je oor loopt, beschermt hij je telefoon ook nog!

 

 

 

 

 

11197191_5777305_1000

Fresh iPhone cover – Moschino – €70
Is het een schoonmaakmiddel? Nee
Is het een parfumflesje? Nee
Wat is het dan?! Een telefoonhoesje! Met dit hoesje krijg je zeker gespreksstof los. Of het nu vragen zijn over de onhandigheid van het ding of botte opmerkingen of je schoonmaker van beroep bent, het is wel een ijsbreker! En ben je gek van de look van deze case, dan is er ook een parfum met dezelfde look.