Yes! Spring is here! Doet ons stiekem al een beetje verlangen naar de zomer. Dé perfecte tijd om nieuwe travel lists te maken! wij verzamelden de mooiste standen voor jou. Op welk strand zie jij jezelf er al helemaal liggen?

Porto Zoro Bay, ZakynthosPorto Zoro Bay, Zakynthos

Zakynthos is een Grieks eiland, ook wel bekend onder de naam Zante of Zacinto. Het behoort tot de Ionische Eilanden en is het derde eiland in grootte van de eilandengroep. In het meest zuidelijke puntje ligt dit prachtige hagelwitte zand strand. In het voorjaar en in het najaar is het er heerlijk rustig en niet heel makkelijk toegankelijk. Je moet er wel wat voor over hebben om zó mooi te kunnen zonnebaden!

Cala D’ Hort, Ibiza2 Cala D’ Hort, Ibiza

Als je strand zegt, denk je meteen aan Ibiza! Op dit zachte zandstrand is het heerlijk vertoeven en je hebt ook nog eens een práchtig uitzicht! Vanaf deze spot heb je namelijk perfect zicht op het magische Es Vedra. ‘Waarom is deze rots magisch?’ hoor ik je denken. Wel, deze rots heeft een sterk magnetisch veld wat komt door de hoge concentraties metalen en mineralen die rots Es Vedra bevat. Het is de 3e meest magnetische spot op de aarde! De perfecte plek dus om even op te laden!

Fuerteventura2

Fuerteventura, Canarische Eilanden

Wil je echt even in de waan zijn dat je op een onbewoond eiland bent? Fuerteventura is daar de perfecte plek voor! Je kunt er uiteraard fantastisch zonnebaden, maar wanneer je in bent voor iets actievers, dagen we je uit om te gaan kitesurfen en snorkelen.

Freycinet, Tasmanië2

Freycinet, Tasmanië

Dit strand is goed toegankelijk én het ligt in een national park! Hoe gaaf is dat? Wanneer je het strand vanuit een helikopter bekijkt heeft het de vorm van een nieuwe maan. Het is een prachtig natuurgebied waar je zo uren kan wandelen en een verkoelende duik kunt nemen bij een van de prachtige witte stranden! Een van de mooiste plekken die je gezien moet hebben in Tasmanië.

Wat zet jij bovenaan je bucketlist?