Het Belgische dames modemerk Thelma & Louise pakt in het voorjaar 2020 uit met een unieke primeur. De SS20 collectie onder de vleugels van Marie Friling (27) en Liza Tanghe (35), zal naast haar algemene collectie een capsulecollectie dragen die mede ontworpen werd door TV-persoonlijkheid, auteur en power woman Bieke Ilegems, vandaag is de collectie officieel in alle multibrand stores van Thelma & Louise te bewonderen. Het resultaat zijn op-en-top vrouwelijke silhouetten die elegant zijn maar ook een stoere en scherpe twist hebben. 

Bieke Ilegems goes fashion en wat een geslaagde first shot is het ook. De TV-persoonlijkheid laat met haar gepassioneerde modeziel een nieuwe wind waaien doorheen de Thelma & Louise collectie die met haar warme rood/roze tinten nu al de zomer omarmt. Met de capsulecollectie die ze samen met mediapersoonlijkheid Bieke Ilegems hebben uitgewerkt, beklemtoont Thelma & Louise opnieuw de spannende dynamiek die achter het Belgische modelabel huist. De capsulecollectie is een onderdeel van de volledige SS20 collectie, die zomer ademt! De twee thema’s, Paisley goes riviera en Hello color, vloeien naadloos in elkaar en maken de collectie tot een geheel van frisse kleuren en zomerse prints.

Omdat Thelma & Louise al jaren bekendstaat om haar uitstekende pasvorm is alles comfortabel en makkelijk draagbaar: De stoffen die gebruikt werden, zijn heerlijk zomers en aangenaam. Voornamelijk natuurlijke materialen, denk aan viscose en een mix van verschillende linnen kwaliteiten kenmerken de collectie. Daarnaast vind je ook heerlijke knitwear pieces terug. Comfy summer wear die ons vrouwen doet uitstralen.

Vanaf februari 2020 in de winkels én online verkrijgbaar (www.thelmalouise.be)