Wat moet je echt weten op het gebied van lekker eten en relaxen? We praten je even bij…

Musthaves mood & food!

Chapeaux & bravo
La Cornue heeft de culinaire wereld weer eens weten te verrassen met het nieuwe Château G4 assortiment. Ze hebben een patent op het innovatieve en revolutionaire gasovensysteem. De ovens hebben elke modus voor koken op gas, namelijk straling, convectie en geleiding. Naast de functie zien de ovens er ook nog eens mooi uit. We kunnen er niet omheen; het leven wordt gewoon een stukje mooier wanneer jouw keuken wordt gesierd door een La Cornue.
Lacornue.com

Brunchen met bompa
Beauty en alleskunner Véronique Leysen kan naast breien, presenteren, en het runnen van twee koffiebars ook heerlijk koken. Ze combineert graag ouderwets met nieuwe gerechten, maar de lekkerste mosterd is nog altijd die van bompa Maurice. Haar inspiratie haalde ze uit haar twee koffiebars en het resultaat werd gebundeld in een (h)eerlijk boek met prachtige foto’s. Brunchtips nodig? Kitchenprincess Vero to the rescue!
Bol.com

Oosterse Rituelen
Wij zijn helemaal gelukkig. Rituals komt met twee nieuwe geuren. Namelijk Namasté en Banyu. Namasté is onder andere vegan en gemaakt voor elke huidtype en Banyu is de nieuwste limited edition. Het kamerparfum van Banyu is heerlijk fris en blijft lekker lang hangen, maar wat ons hartje echt sneller doet slaan is de fijne Namasté-lijn die naast een lust voor het oog ook een verwennerij en oppepper voor jouw gezicht is. Oh wat houden wij toch van Rituals!
Rituals.be

Fuel for life!
Iedereen is weer aan het diëten en sporten en daarom is Fuel een goed idee! Fuel is gezonde voeding wat makkelijk aan huis geleverd kan worden of je kan het zelf ophalen. Hoe makkelijk is dit! De professionele chefs en diëtisten van Fuel werken zoveel mogelijk met producten die biologisch, seizoensgebonden en natuurlijk onbewerkt zijn. Alle maaltijden zijn uitgebalanceerd en van hoge kwaliteit, met als grote plus dat ze ook nog eens boordevol vitamines zitten! Je betaalt vanaf 8,50 euro voor één geleverde verse maaltijd. Even opwarmen en klaar is Clara!
Fuelfood.be

Oysters please!
Hou je van seafood? Dan moet je echt een bezoekje brengen aan de Oesterput! Het restaurant is gevestigd in Blankenberge, maar trekt bezoek van mijlenver. Niet gek, want je eet er de lekkerste oesters en kreeften uit eigen bassin in een gezellige ongedwongen sfeer. In de zomer zit je er heerlijk op het grote terras en is het zien en gezien worden. Word je liever niet gezien? Dat kan ook, want bestellen is mogelijk!
Oesterput.com

Foto: Horeca-belgie.be