Graag laten we je kennis maken met het volledig vernieuwde Talkies Magazine. Helemaal opgefrist om u te overweldigen met onze nieuwe look en feel. Talkies Magazine is niet langer zomaar een magazine, maar een echt statement.

Het hele team werkte een aantal maanden en vooral de laatste weken enorm hard, doch met veel overtuiging en met heel het hart aan het nieuwe Talkies Magazine. Samen met het bureau Glossy TV gingen we voor een strakke, moderne en overzichtelijke look.  Aan de hand van verschillende chapters of hoofdstukken, zoals bijvoorbeeld ‘fashion’, ‘vintage’, ‘beauty & health’ en ‘made in Belgium’ wordt je op een overzichtelijke manier wegwijs gemaakt doorheen het hele magazine. Talkies staat voor ‘Beyond Exclusivity’. We schakelen in een hogere versnelling en willen je in het vernieuwde Talkies Magazine blijven verwennen en inspireren met luxueuze reportages, gadgets, interviews… Kortom, exclusieve content die je raakt en boeit tot de laatste letter of foto.

Vandaag werd het nieuwe magazine geïntroduceerd in restaurant Roji te Antwerpen en tegelijkertijd ook onze nieuwe website, Facebook– en Twitterpagina. Via de website en social media pagina’s kan je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes aangaande Talkies Magazine, maar we brengen uiteraard ook nieuws uit de mode-, beauty- en lifestylewereld. Bekijk bijvoorbeeld nu al een online preview van het magazine dat pas op vrijdag 29 november in de winkel ligt aan een voordeelprijs van €3,95 i.p.v. €5,95. Wie nu al volledig overtuigd is, kan via deze website – ook aan een voordeelprijs van €24 – een abonnement nemen op Talkies Magazine.

 

Veel leesplezier,
Het Talkies team