Horloges zijn een deel van onze outfit, het is dus leuk wanneer je verschillende uurwerken in verschillende kleuren en geuren kunt combineren met je verschillende outfits.
Swatch maakt dit al jaren mogelijk: voor een mooi prijsje vind je er degelijke, toffe horloges in verschillende stijlen.

Ook deze lente en zomer komt het Zwitserse merk opnieuw met een aantal originele ontwerpen naar voor onderverdeeld in twee collecties.

De eerste collectie “Pastry chefs” is volledig geïnspireerd op snoepjes: Swatch biedt een staalkaart van de meest verrukkelijke snoepjes, gebakjes en chocolaatjes uit de hele wereld. Van cupcakes over macarons en zoethout tot muntsnoepjes.

 

[av_gallery ids=’3169,3168,3167,3166,3165,3170′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’portfolio’ columns=’6′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

 

“Classic” ten tweede is een meer klassieke collectie, tijdloze, gesofisticeerde en essentiële modellen die altijd mooi en klassevol blijven.

 

[av_gallery ids=’3171,3172,3173,3176,3175,3177′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’portfolio’ columns=’6′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

 

Ook aan Valentijn werd bij Swatch bovendien gedacht: voor valentijn bracht Swatch een retro-geïnspireerd horloge op de markt. Ook hier vormt snoep de inspiratie. Het horloge wordt verkocht in een kleurrijke cadeauverpakking.

 

[av_gallery ids=’3178,3179′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’portfolio’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]