It’s that time of the year again! De Solden deden een week geleden al hun blijde intreden maar deze keer pakt Shopping Nivelles het toch een beetje anders aan.

Shopping Nivelles brengt een heerlijke portie zomerse vibes naar je favoriete shopping maar wel met de meest waakzame veiligheidsmaatregelen in het achterhoofd . Een zomervakantie in een tropische sfeer met ‘jungle fever’ decoratie. Dat is het idee dat schuilt achter het ‘Summer Break’ concept van Shopping Nivelles.

De aankleding van Shopping Nivelles werd een weekje geleden ingeruild voor een tropisch decor dat, to say the least, 100% Instagram proof is en geheel in het thema “Jungle Fever” werd opgesteld. Recht voor de H&M-zone kan je je shopping afternoon out vereeuwigen met selfies en voor een gigantische groene oase die dient als photo wall. En ook hier trad Shopping Nivelles slim en veilig op want dankzij een contactloos systeem kan je de terminal zelf bedienen. Je foto managen kan je met een speciaal daarvoor voorzien pedaal die je met de voet bedient en via de QR-code kan je de foto in no time per e-mail ontvangen en sharen.

Naast deze versieringen heeft Shopping Nivelles de nodige maatregelen genomen zodat iedereen in alle veiligheid kan winkelen. Het winkelcentrum wordt nog vaker schoongemaakt dan anders en op diverse plaatsen en bij de ingang van het winkelgebied vind je hydroalcoholische gel-dispensers terug. Heb je geen masker? Geen probleem! Je kunt er één scoren via de automatische masker dispenser naast “The Point” (direct naast Ici Paris XL).

Ook voor shoppers met kids werd de nodige animatie voorzien want Shopping Nivelles installeerde meerdere Kids Corners om je kinderen ook tijdens het winkelen in alle veiligheid bezig te houden. Winkelen met een veilig zomergevoel? Dan is Shopping Nivelles met haar meer dan 100 winkels thé place to be!

Elke vrijdag en zaterdag is er een DJ-set van één van de onderstaande DJ’s voorzien en dit steeds van 15.00 -19.00 :

DJ- Licious (Tomorrowland mainstage, SOLAR, ..): 1, 21 en 29 augustus.
Partyshakerz (Laundry Day, Boerenrock, …): 7, 8, 14 en 22 augustus.

 

Be Safe and enjoy your shopping @ Nivelles!