CollageAfgelopen woensdag vond de allereerste opening van het luxe beddenmerk HÄSTENS in Brussel en Antwerpen plaats en daar was Talkies bij!

Het PR team van MaisonPR waar ook de zangeres Silvy De Bie deel van uitmaakt, heeft met een akoestisch optreden van haarzelf en Yass, een heus BV kussengevecht en last but not least natuurlijk, een prachtig ingerichte Hästens winkel het prestigieuze Zweedse brand op de interieurkaart gezet.

Hästens, het luxe beddenmerk met Zweedse roots, waar internationale sterrren en sporters in slapen, had speciaal voor de opening van haar eerste twee shops in Brussel en Antwerpen tal van pers en BV’s uitgenodigd zoals Véronique De Kock, Yass, Silvy De Bie, Jess Donckers, Marleen Merckx, Anneke Van Hooff, Isabelle A met als kers op de taart, de komst van de grote Zweedse eigenaar Jan Ryde.

Wat de bedden nu net zo speciaal maakt?

Hästens is een familiebedrijf dat reeds in 1852 werd opgericht, waar nu de 6de generatie aan het roer staat en het werd meermaals uitgeroepen tot het béste ventilerende bed ter wereld.

De bedden zijn onder andere vervaardigd uit paardenhaar, dit omdat het haar de vochthuishouding van het lichaam reguleert met als eindresultaat, een optimaal fris en heerlijk liggend bed.

Hästens bedden bevinden zich in een hoger prijssegment en gaan meer dan 30 jaar mee.

Naarmate de tijd passeert, passen ze zich exact aan je lichaamsvorm aan waardoor een Hästens bed, JOUW bed als geen ander wordt.

Talkies is alvast verzekerd van een goede nachtrust.