De zomer loopt stilaan op zijn einde maar dat betekende nog niet dat we ook onze liefde voor overheerlijke cocktails meteen vaarwel zouden zeggen. Vanuit Nederland komt sinds dit jaar een overheerlijke Gin aanwaaien in een stoere en trendy fles en in niet minder dan drie verschillende smaakvarianten, een lust dus voor het oog zowel als voor de mond.

Het nieuwe Gin brand werd onder de Antwerpse zon gelanceerd op het trendy diner en dance concept MOJO in Bar/Brasserie d’Offis op de Waalse Kaai. Gans trendy Antwerpen was aanwezig om kennis te maken met dit al even stoere en modieuze Gin merk.

Naast de zachte dry gin, konden de gasten ook kennismaken met de Oriental Citrus, een op citrus-tonen gebaseerde gin gemaakt van de Japanse citrusvrucht Yuzu en citroengras, een aparte smaaksensatie die zowel verfrissend als enorm zacht proeft.

Schermafbeelding 2015-10-05 om 12.36.14

 

De ladies waren vooral verzot op de Tangerine Twist, een smaakcombinatie van verschillende aroma’s zoals mandarijn, zoete sinaasappel en specerijen waar wij al vanaf de eerste sip, blown away van waren. Het is de eeuwenoude traditie van Hollandse geneverstokers gecombineerd met verschillende onderscheidende specerijen dat het duo Krijger en Smulders heeft geholpen in de productie van dit exclusieve en drievoudige Gin gamma. Met hun skull als ultieme eyecatcher op de flessen, hun exclusieve Gin bar en Skull gadgets all over the place, werden ze een gedroomde mix and match met het gekende nightlife concept MOJO .

Wil jij eens kennismaken met MOJO? Don’t hesitate en reserveer nu al je stoeltje voor de komende editie, iedere laatste zaterdag van de maand @ d’Offis : mojodoffis@gmail.com