Shopping Nivelles, het 28.600 m2 grote winkelcentrum met meer dan 100 winkels en restaurants, verwelkomt alle vaders deze zaterdag 13 juni vanaf 11.00 uur.

Want ook al is de de situatie dit jaar ietwat anders, toch zijn we onze papa’s voor vaderdag niet vergeten! Shopping Nijvel heeft daarom met de hulp van haar partners, Soul 15 en Studio L.A., verschillende “happy” verrassingen voorbereid om alle vaders letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten. Zo zullen er ondermeer kostuumdansers en DJ’s aanwezig zijn om alle vaders te vieren en een gelukkige daddy day te wensen. Ze krijgen zelfs een klein cadeautje mee naar huis. Na lang wachten openen vanaf deze week ook de Horeca vestigingen bij Shopping Nivelles opnieuw hun deuren voor hun klanten.

Zo kan je tijdens het shoppen genieten van een heerlijke koffie, een snelle snack of een heerlijke maaltijd. Alle maatregelen werden genomen zodat de bezoekers veilig van hun gastronomische pauze maar ook van Vaderdag kunnen genieten. Shopping Nivelles zet plezier maar ook veiligheid dan ook altijd op de eerste plaats. Be welcome at Nijvel Shopping.