Op 22 en 23 maart zal de tweede editie van Rock Ambiance plaatsvinden in de Eskimofabriek in Gent. Doordat het food-event van vorig jaar in Plein Publiek in Antwerpen zo’n groot succes kende, stopt het verhaal hier nog niet! Streven naar nog méér beleving, dat is nu net ons doel!

De organisatie richt zich dit jaar op een belevingsfestival met culinaire hoogstandjes en tal van feestgelegenheden. “Food, Drinks & Rock ’n Roll” als thema kiezen deden we natuurlijk niet zomaar! Niet alleen chefkoks worden als echte rocksterren gezien, ook het eten mag wat ruiger zijn.

Verwacht dus naast allerlei gastronomische foodkraampjes en livedemonstraties eveneens een tattoo-artist, barber shops en demonstraties van enkele bekende chefs zoals Peter De Clercq, vooral bekend van Grillmasters. Als klap op de vuurpijl een heus dansfeest op zondagavond met opzwepende dj-sets van Axel Daeseleire en DJ Junior (The Villa, Tomorrowland). Al deze personen zullen schitteren onder één dak!

Ook de locatie werd met de grootste zorg uitgekozen: de Gentse Eskimofabriek, een voormalige textielfabriek, dat momenteel een trendy evenementencomplex is waar gastronomie en vrije tijd elkaar ontmoeten.

Wil jij graag mee genieten van Rock Ambiance? Scoor jouw tickets via eventbrite.be. De prijs van een ticket is 15€. Voor verdere info en updates kan je steeds terecht op event.ambiance.be.

Bemachtigde je jouw ticket al en kan je niet meer wachten tot 22-23 maart? Bekijk hier al een eerste preview van het festival!