Nu we ons werk en de kids maar al te vaak moeten combineren, komt een extra energie boost net op tijd. En waar je energie in deze bizarre tijden beter uit te halen dan uit deze golden drink, de ‘Samata GOLDEN MILK’. Dit quasi heilige goedje is geïnspireerd op een eeuwenoud en traditioneel ayurvedisch recept. De talrijke en erkende voedzame weldaden van deze gezonde en natuurlijke drank zijn te danken aan één van de voornaamste ingrediënten ervan, namelijk kurkuma. De kurkumawortel bevat gele Curcuma Longa L. (curcuminoïden) met krachtige antioxiderende en anti-inflammatoire eigenschappen.

De kurkuma in de Golden Milk wordt gecombineerd met zwarte peper (piperine),om de biobeschikbaarheid van de kurkuma te verhogen, en nog andere natuurlijke werkzame ingrediënten zoals gember, plantaardige kokos- en amandelmelk en adaptogene planten (Ashwaganda, Rhodiola Rosea). Het resultaat is een fantastische gezondheidsdrank.

Samata kan gedronken worden met water, melk alsook havermelk en sojamelk. Of je kan Samata toevoegen aan je yoghurt of havermout. De mogelijkheden zijn ein-de-loos. Hier één van de Talkies  lievelingsreceptjes stap voor stap uitgelegd:

VEGAN KOKOSROTSJES MET SAMATA EXTRA GOLDEN MILK

Dit heb je nodig:

🌴 100g kokosschilfers
🌴 100g gecondenseerde kokosmelk
🌴 1 zakje Samata GOLDEN MILK
🌴 2kl rietsuiker
🌴 bolletjeslepel

Bereiding:

🌴 Verwarm de oven op 180°C
🌴 Meng alle ingrediënten samen tot een homogene massa

🌴 Schep met de lepel het mengsel tot bolletjes & plaats op een bakplaat

🌴 Bak 10 minuten op 170°C tot ze kleuren

Een echte aanrader omdat de GOLDEN MILK je lichaam een heerlijke energieboost geeft voor de hele dag!

Ben jij ook benieuwd naar dit welzijnsproduct en kan je niet meer wachten om het uit te testen? Surf dan snel naar www.vabeni.be en gebruik de kortingscode MOJO10 voor 10% korting op het product.

De Golden Milk van Samata koop ja aan voor € 73 per stuk.