Madeline Poole is een nagelexpert die in New York en Los Angeles werkt. Madeline is aangesteld door Sally Hansen als Global Color Ambassador vanwege haar expertise in nagellak kleuren en trends. Ze heeft ondertussen ook een indrukwekkend aantal volgers op social media en heeft de cool factor. Ze is opgeleid als kunstschilder en heeft diverse bijzondere jobs gedaan: zo heeft ze tijdens haar opleiding in Baltimore vintageposters gerestaureerd.

Toen ze naar Los Angeles verhuisde, kwam ze als assistent-styliste in aanraking met de wereld van de on-set manicure. Ze wist meteen dat dit de ultieme combinatie van al haar hobby’s, interesses en expertise was en ze ontdekte dat dit haar, dankzij haar ervaring met schilderen op miniatuurformaat, heel gemakkelijk afging. Dankzij haar unieke talent op het gebied van innovatieve ontwerpen, nadruk op huidverzorging en aandacht voor de hand als geheel, is ze een van de meest gevraagde namen in de beautysector.

Op haar populaire Instagram-account (@mpnails) zie je een overzicht van haar uitzonderlijke nagelprojecten. Madeline’s werk werd al vermeld in Vogue, Teen Vogue, Harper’s Bazaar en InStyle. Ze is ook bekend voor haar nagelontwerpen van o.a. de pret-a- porter shows van Stella MCCartney.

Sally Hansen