Cosmeticamerk RevitaLash is een toegewijde supporter van non-profit borstkankerinitiatieven van wetenschappelijk onderzoek en educatie. De standaard procedure is dat zij het gehele jaar een deel van de verkoopopbrengst doneren. Speciaal voor de borstkankermaand heeft RevitaLash haar sterproduct in een zachtroze jasje gehuld: het Pink Ribbon Limited Edition wimperserum. Tijdens de oktobermaand gaat ook nog eens 10% van de verkoopopbrengst van deze Limited Edition naar borstkankeronderzoek.

Het intensief verzorgende wimperserum bevordert de volledig natuurlijke conditie van de haartjes, en tegelijkertijd beschermt het tegen breekbaarheid en broosheid. Het resultaat zijn prachtige, sterke wimpers. Het ingrediënt Saw Palmetto zorgt voor een verbeterde conditie en extra glans. Tot slot bevat tarwe- eiwit aminozuren, peptiden en vitamine B wat haartjes sterker en gladder maakt.

RevitaLash werd ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Dr. Brinkenhoff als cadeau voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden haar wimpers beschadigd, waardoor ze er breekbaar, dun en minder vol uitzagen. Hij ontwikkelde samen met een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers een gepatenteerde formule met het BioPeptin ComplexTM bestaande uit biotine, een groene thee extract rijk aan panthenol en peptiden dat haartjes helpt in conditie te houden, te versterken en te verzachten terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. De wimpers van zijn vrouw zagen er na 12 weken weer zichtbaar gezond, sterk en vol uit!