Volgen, inpakken en wegwezen!

Anno 2017 heb je geen reisgids meer nodig want sociale media wordt vandaag de dag overspoeld met reisbloggers. Deze Instagram accounts zijn het volgen waard, of je nu toe bent aan een vakantie om de dagelijkse sleur even te ontvluchten of een jetsetter in hart en nieren bent. Laat je inspireren door volgende reisaccounts en hou je vooral niet in meteen je koffer te pakken en een ticket te boeken.
DEBI FLUGGE 

https://www.instagram.com/p/BQDTaj7gCpf/

WAAROM VOLGEN?

De Duitse Debi begon drie jaar geleden met reisfoto’s te posten op Instagram simpelweg om haar vrienden up-to-date te houden. Na veel positieve feedback en verzoeken voor meer foto’s startte Debi een blog en nu telt haar Instagram meer dan 500.000 volgers. Je droomt weg bij alle mooie reisfoto’s van een bovendien erg mooie vrouw. Denk: witte stranden, ontbijt met een wauw-uitzicht en prachtige natuur.

MURAD OSMANN 

WAAROM VOLGEN?

Osmann is het best gekend voor zijn Follow Me-project, dat in 2011 begon in Barcelona. Vriendin Natalia Zakharova trok Murad weg omdat hij voor de zoveelste keer stopte om een foto te nemen. Op dat moment nam hij de foto waar alles mee begon. De irritatie van zijn vriendin was dus de inspiratie voor #FollowMe en nog steeds trekt hij foto’s van zijn (ondertussen) vrouw die hem de wereld rondleidt.

PASSION PASSPORT 

https://www.instagram.com/p/BR_9h2gjYG0/

WAAROM VOLGEN? 

Dit account is niet zomaar een Instagram account maar een heuse community. Reizigers en fotografen delen op deze pagina hun leukste vakantiefoto’s. Denk aan watervallen, duizelingwekkende kliffen en exotische scènes. Iedereen zijn foto maakt kans om een plekje te krijgen op @passionpassport. Voor een veelzijdige dosis aan reisinspiratie moet je hier zijn!

LEONIE HANNE 

https://www.instagram.com/p/BLiXhAKA-2p/

WAAROM VOLGEN?

De Duitse Leonie gaf haar job in consultancy op om fulltime te bloggen. En wat zijn we haar daar dankbaar voor. Samen met haar partner in crime, vriend en fotograaf Alexander Galievsky, reist ze de wereld rond en samen maken ze de mooiste kiekjes. Van rijstvelden in Sri Lanka, pittoreske dorpjes in Santorini tot de skyscrapers van New York.

JESSICA STEIN 

https://www.instagram.com/p/BPqVfeEjeZW/

WAAROM VOLGEN? 

Voor iedereen die nood heeft aan reistips en inspiratie over wat je moet dragen op je volgende getaway. Jessica biedt namelijk de ultieme mix tussen prachtige reisplaatjes en een jaloersmakende garderobe. Some people really have it all! Maar het is de Australische helemaal gegund vanwege haar down to earth attitude en happy posts.

KIRSTEN ALANA

https://www.instagram.com/p/BIr8hkfDcb7/

WAAROM VOLGEN?

Op dit account zie je de ganse wereld door de lens van een getalenteerde fotografe. Kirsten omschrijft zichzelf als liefhebber van cultuur en avontuur, steeds op zoek naar meer. En dat zie je terug in haar adembenemende foto’s. Van portretten van locals tot fauna en flora tot in het kleinste detail.

Welke reisbestemming staat er nog op jouw lijstje?