Net zoals de sjaals van Olivier Strelli jarenlang onze outfits sierden, hebben de horloges van datzelfde merk nu ook dat doel. Zowel vrouwen als mannen vinden vast een horloge naar hun smaak in de collectie. Elk model kreeg een strak design dat vernuftig balanceert tussen eenvoud en originaliteit.

De polsbandjes van de vrouwenhorloges zijn gemaakt van mooi Saffiano-leder en beschikbaar in allerlei kleuren: wit, oudroze, oranje, fuchsia, kobaltblauw, beige, havana en zacht zwart. Voor de horlogekasten koos men blinkend of geïoniseerd staal en roze goud. Olivier Strelli’s liefde voor eenvoud wordt doorgetrokken in de wijzerplaten: wit, zwart, chocoladebruin en zilverwit. De cijfers en wijzers beperken zich tot de essentie.

 

[av_gallery ids=’3235,3236,3237,3238′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’square’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

 

Voor de mannen zijn twee modellen in staal beschikbaar: een sportieve chrono en een klassiek stadshorloge. De chrono bestaat in drie variaties, het stadshorloge in twee uitvoeringen.

 

[av_gallery ids=’3241,3242,3243,3246,3247′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’square’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

 
Specificaties: lederen polsbandjes gedoubleerd met daim voor het comfort, waterdicht tot 5 ATM, 2 jaar garantie.
Verkrijgbaar in 300 Belgische verkooppunten.
www.montebi.com / www.strelli.be