Oetker Collection verwelkomt de komende twee jaar, twee nieuwe luxury hotels. Een in Sao Paulo, Brazilië en een in Manhattan, New York.

Palácio Tangará in São Paulo, gelegen in het schitterende Burle Marx Park, opent de deuren in de lente van 2017. De 141 gastenkamers in dit oogverblindende gebouw werden gerenoveerd door de gerenommeerde Braziliaanse interieurarchitecten William Simonato en Patricia Anastassiadis en hebben allemaal een uniek uitzicht op het park.

In de lente van 2018 staat New York op het programma. In hartje Manhattan, op enkele minuten wandelen van Central Park, wordt het hotel gehuisvest in de voormalige ‘Sony Tower’, de iconische postmoderne wolkenkrabber van Philip Johnson. Oetker Collection zal er 170 kamers verspreid over 8 verdiepingen en 115 luxeappartementen beheren.

Met deze twee nieuwe projecten breidt Oetker Collection zijn collectie Masterpiece Hotels gestaag uit. Gasten zullen er van de tijdloze luxe en gastvrijheid kunnen genieten waarvoor Oetker Collection bekend staat.