De periode tussen kerst en oud en nieuw is er om uit te rusten… En hoe doe je dit nu beter dan met de nieuwe editie van TALKIES? Dit keer helemaal in het teken van luxe! Onze Editor in Chief Brigitte Midavaine blikt met je terug op haar jaar.

Beyond exclusivity

Onze eindejaarissue staat altijd in het teken van extreme luxe. Het jaar mag afgesloten worden met een lach en een traan, het nieuwe jaar mag worden ingeluid met een bubbel. Voor ons is het extra feest omdat we TALKIES nu vijf jaar maken met deze formatie.

Het einde van het jaar is ook traditiegetrouw een tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar, om te evalueren, om de mooie momenten te koesteren, om te leren en om plannen te smeden voor het komende jaar. We staan graag stil bij alle hoogtepunten, maar ook bij de dieptepunten. Beyond exclusivity. Wat beyond exclusief is voor de een, is doodnormaal voor de ander. Of misschien zijn het wel de dingen of mensen die je voor lief neemt en je nog meer weet wat ze betekenden wanneer ze er niet meer zijn. Voor mij heeft beyond exclusief nooit in spullen gezeten. Natuurlijk gaat mijn hart wel iets harder slaan bij goed eten, een mooi paar stiletto’s of oogstrelende kunst. Maar meer dan ooit besef ik dat luxe zit in je gezondheid, in de mensen om je heen en om mijn dieren. Afgelopen maand heb ik afscheid moeten nemen van mijn hartader, mijn beschermengeltje, mijn schaduw, mijn kleine draak Prada. Er is geen hond met een grotere mensenkennis dan zij. Dag in, dag uit was ze mee op pad. Ze was barones van de apero, getuige van diverse businessdeals en graag geziene gast in menig winkel. Behalve die keer dat ze haar behoefte deed voor die ene niet nader te noemen luxe winkel dan… In goede en slechte tijden stond ze me bij en nu is ze een ster aan de hemel.

 

Bij de pakken neerzitten, doen we niet, dat is zo on-Prada! We vieren dit nummer feest, want dat verdiend ze! We vieren de dieren met Vincent Lagrange en zijn prachtige serie ‘Human Animals’. We vieren sterke vrouwen met topfotograaf Philip Riches. We vieren lekker eten en onze rondere vormen met Pascale Naessens in het chapter food & stay en we vieren luxe met het beyond exclusivity dossier.

Wat is beyond exclusivity voor jou? Neem de tijd en denk er rustig over na. We heffen het glas en wensen je een heel gelukkig 2019!

Love,

Brigitte