Met €2000 op zak en een appartementje in Shangai, vroeg Pierre Wizman zich af waarom brillen zo duur zijn in Westerse landen terwijl ze in China voor enkele euro’s voor alle grote merken gemaakt worden. Daarop startte hij samen met Pauline Cousseau het brillenmerk polette.

Polette

Tijd is een genot en trend is comfort. Onder dat motto werd de nieuwe pre-fall collectie van polette ontworpen. De tijdloze en eenvoudig te dragen collectie stimuleert je zintuigen en maakt van je nonchalante outfit een echt fashion statement. Ga je voor de kleurrijke en handgepolijste brillen van acetaat of combineer je liever natuurlijke tinten met een montuur van metaal én acetaat? Van groen tot wijnrood en van zoete karamel tot geroosterde kastanje-tinten, polettes collectie brengt je direct in herfststemming.

Polette
Candice montuur
Polette
Marlon montuur

Polette heeft één doel: mensen inspireren door een nieuwe ervaring te bieden. Polette is een revolutionair concept dat de brillenmarkt voorgoed verandert door alle tussenpartijen, die normaal gesproken tussen fabriek en klant zitten, over te slaan. Je betaalt bij polette niet voor het merk, de distributeur of dure winkels, maar je krijgt een transparante prijs. Met behulp van het internet zijn de prijzen flink verlaagd: een montuur vind je al vanaf €4,99 tot €49,99 en glazen variëren tussen € 9,99 en € 99,99!

Polette
Icon Pink montuur
Polette
Salvador montuur