Denim is always a good idea! Een jeans is niet enkel comfy maar ook makkelijk te combineren met alles wat er in je garderobe hangt. En het goede nieuws is dat Oscar The collection haar allereerste jeans zal uitbrengen. Lang te wachten is niet nodig want de jeans van het jaar zal dit seizoen nog in de winkels verkrijgbaar zijn.

Het Belgische luxelabel Oscar The Collection is ontstaan in 2017. Doorheen de jaren heeft het merk een eigen identiteit gecreëerd door zijn obsessie voor zachtheid, gezelligheid en een voorliefde voor een delicaat kleurenpalet. Verfris uw garderobe met één stuk uit deze prachtige prêt-à-porter-collectie. Prachtige jurken, truien, rokken, topjes en broeken voor elke gelegenheid. Oscar The Collection heeft het allemaal!

Oscar The Collection is een high-end label dat zich focust op moderne en minimalistische kwaliteitskleding die vrouwelijkheid en elegantie uitstraalt. En dit seizoen komt het label met haar allereerste jeans! Een must-have voor iedere garderobe want dit item is eindeloos te combineren. Het is een mid-waist model met rechte pijpen dat verkrijgbaar zal zijn in drie verschillende kleuren. Daarnaast kan je kiezen tussen een regular of tall model. Ideaal om een stoere, sporty touch aan je outfit te geven.

Dit mid-waist exemplaar met rechte pijpen is verkrijgbaar in white denim, light washing en medium washing. De jeans komt op 195 euro en is verkrijgbaar in enkele geselecteerde winkels waaronder: Mania-K in Roeselare, UNO in Knokke, Sally Forth in Schilde en Ferrer in Nieuwpoort.