Claude Martinez, CEO en directeur van Parfums Christian Dior kondigde gisteren de aanstelling van Peter Philips als creatief directeur voor Christian Dior Make Up aan.

 

[av_image src=’https://www.talkiesmagazine.be/web/wp-content/uploads/2014/03/diorrr.png’ attachment=’3332′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

 

Martinez: “We zijn verheugd Peter Philips bij Parfums Christian Dior te verwelkomen. Zijn unieke en moderne visie op beauty wordt overal ter wereld erkend. Ik ben er van overtuigd dat Peter zal bijdragen aan een nog stralender en spectaculairdere Dior Make Up.”

 

Philips: “Ik ben vereerd door de verantwoordelijkheden die ik krijg bij Christian Dior Make Up, wiens waarden, know-how en innovatie ik erg respecteer. Ik ben erg verheugd te werken met alle teams en mij onder te dompelen in de wondere wereld van Dior.