Om van te watertanden

Anno 2017 heeft iedereen Instagram. Om jezelf net even wat mooier neer te zetten, als persoonlijk fotoboek of om je laatste keukencreaties te showen. Maar als we alles zouden kunnen eten wat er op Instagram voorbij komt, dan zijn we moddervet. Toch is het soms fijn om even weg te dromen bij de lekkerste taarten en de juiciest steaks. We hebben een selectie gemaakt voor de must-follow food Instagrams!

The cake blog

Deze instagrampagina staat vol práchtige taarten. Op hun site staan ook de recepten van alle taarten, maar het kijken naar deze afbeeldingen loopt het water al in de mond!

 

Sprinkles for breakfast

Alles wat met voedsel te maken heeft én in pastel tinten te krijgen is vind je hier. Je kunt het zo gek niet bedenken: van galaxy donuts, tot een pastel Piñata verjaardagstaart!

new_fork_city

Deze drie universiteitsstudenten zorgen er voor dat alle spots en goed eten in New York geshowd worden. Al het eten dat je op hun Instagram-pagina ziet, vind je in the big apple! Stond je tripje voor deze zomer al gepland? Mooi! da kun je hier alvast je diner voor elke avond uitkiezen.

Julie’s Kitchen

Deze Instagram-pagina is van foodblogger Julie Lee. Ze maakte zo’n ontzettend mooie foto’s van voedsel die je, alsof je nog niet genoeg honger had, ook kunt kopen! Gezellig om in de keuken op te hangen.