Begin alvast je look voor het nieuwe seizoen te plannen!

Ook al lijkt er geen einde te komen aan de druilerige winter, fantaseren we toch al over de lente en zonnige terrasjes. Waar we ons helemaal op verheugen is onze garderobe voor het nieuwe seizoen. Zeg nu eerlijk, elk seizoen is een goed excuus om te gaan shoppen. Maar welke trends en looks zijn helemaal in komende lente en zomer? Wij helpen je graag op weg met dé 7 belangrijkste modetrends van 2017. Afgekeken van de runway maar snel vertaalbaar naar jouw kleerkast. Scrol snel verder voor een volledig trendreport van komend seizoen.

MUURBLOEMPJES

Wie aan de lente denkt, denkt aan bloeiende bloemen en fluitende vogeltjes. De designers hebben dit begrepen en staken hun modellen van kop tot teen in gebloemde outfits. Van retro behangpapier tot oosterse bloemenweelde.

modetrends 2017

STATEMENT SLEEVES

Vergeet de statement jurk of de statement ketting, komend seizoen maak jij indruk met je mouwen. Volumineuze mouwen zijn het toppunt van vrouwelijkheid en maken je hele outfit meteen fashionable. Wij zijn alvast fan van al deze armcandy!

modetrends 2017

50 TINTEN ROZE

Mr. Grey is verleden tijd deze lente want roze nam de catwalk over in alle soorten en tinten. Het nieuwe seizoen brengt voor elk wat wils, van bubblegum roze tot blushtinten.

modetrends 2017

DE WITTE HEMDJURK

We hebben allemaal wel eens het witte hemd van manlief geleend. Maar lente 2017 gaan de witte hemden heel oversized zijn. De witte blouse wordt een hemdjurk dat staat voor eenvoud en pure klasse.

Modetrends 2017

OP JE STREPEN

Strepen zijn deze lente/zomer alom vertegenwoordigd. Op de catwalk leek het wel een strijd tussen strepen. Enerzijds is de zakelijke krijtstreep erg in, anderzijds zien we drukke schreeuwerige strepen.
Modetrends 2017

DE TRENCH IN TREND

De musthave van lente/zomer 2017? Dat is de iconische beige trenchcoat. De klassieke trench is nog steeds een topper maar komend seizoen zie je ook varianten opduiken. Een leuke riem of subtiele details op de schouder maken jouw trenchcoat helemaal eigentijds.

Modetrends 2017

SCHOUDERS ERONDER

Komend seizoen ligt de nadruk op de schouders. We lijken terug in de tijd te gaan met stylish epauletten. De look kan zakelijk zijn maar evengoed met een stoere touch.

modetrends 2017

Welke trend is jouw favoriet? Welke ga jij zeker verwerken in je eigen garderobe?