België doet het al jaren goed op vlak van mode met koplopers als Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck en Ann Demeulemeester. Onze ontwerpen zijn door tal van internationale sterren opgemerkt en nu kunnen we ook de pasgetrouwde Meghan Markle aan die lijst toevoegen.

De Amerikaanse actrice mag zich sinds enkele dagen Duchess of Sussex en vrouw van Prins Harry noemen. Ze straalde op haar trouwdag in een ontwerp van Givenchy maar werd enkele dagen geleden gespot met juwelen van het Belgische merk Vanessa Tugendhaft.

Meghan Markle verscheen na haar honeymoon periode voor het eerst weer in het publiek gekleed met juwelen van Tugendhaft. Al van jongs af aan was de Belgische ontwerpster al bezig in de diamantsector.

Ze besloot veertien jaar geleden haar eigen merk te lanceren in Parijs. In 2012 opende ze ook haar eigen diamond bar in het chique Saint-Germain des Près district waar zowel de juwelen als parfum te koop zijn. Haar grootste hit is een armbandje met een diamant op een rode draad want dat zorgde voor een doorbraak voor Tugendhaft.

Newly wed Meghan Markle koos voor haar eerste officiële verschijning voor een paar roségouden oorbellen met diamanten uit de Idylle-collectie van Vanessa Tugendhaft. Ze werd enkele maanden geleden al gespot met de beroemde infini ring en in de Charms kettings van het merk. Ook celebs als Madonnna en Kate Hudson zijn fan!

1. Vanessa Tugendhaft

2. Vanessa Tugendhaft

3. Vanessa Tugendhaft