Ben jij een fanatieke sporter of zou je graag beginnen sporten? Dan is de Polar H9 een onmisbaar device in jouw sporttas. Polar is al méér dan veertig jaar een toonaangevende voortrekker van sporttechnologie. Verscheidenen bekende sporters, atleten en coaches gebruiken al jaren de verschillende trainingsoplossingen van Polar bij het behalen van topresultaten.

De Polar H9 is de nieuwste aanvulling aan het assortiment van de trouwhartigste en meest accurate hartslagmeters op de markt. En een voortzetter van de Polar H10, een professionele borstband, aangevuld met talrijke onmisbare opties en uitstekende prestaties. Daarnaast omvat het assortiment ook nog een optische hartslagmeter, namelijk de Polar OH1+. Voor ieder wat wils dus!

Niets is zo belangrijk als nauwkeurigheid en betrouwbaarheid voor een goede hartslagmeting. Met de Polar H9 hoef je zich hier geen zorgen meer over te maken alsook het calorieverbruik, want dit device houdt dit allemaal voor jou bij!

En dat is nog niet alles, want de Polar H9 heeft een tal aan opties. Zo kan je tijdens het sporten verbinden met fitnessapparaten via 5kHz en ANT+ maar het beschikt ook over connectiviteit via Bluetooth. Hij is ook compatibel met de gratis Polar Beat app en diverse sporthorloges. Dankzij de extra lange batterij duur heb je dus de mogelijkheid om ook buiten te sporten met een gerust hart.

De Polar H9 is reeds verkrijgbaar in verschillende maten beginnend bij XS tot XXL en voor een instapprijs van slechts €59,90 . De Polar-producten zijn verkrijgbaar in geselecteerde verkooppunten of je kan ze altijd online bestellen op de website van Polar.