Yves Rocher ontwikkelde een specifiek huidverzorgingsgamma voor mannen. Ochtendlijke beautyrituelen zijn voor mannen al lang geen uitzondering meer. Ook de mannenhuid heeft nood aan de juiste verzorging om zo tekenen van vermoeidheid en ouderdom tegen te gaan. Dankzij twee speciale ingrediënten gaat Yves Rocher samen met onze mannen de strijd aan: extracten van guarana en duindoornextract.

Guarana zorgt voor stimulatie van de huid en nieuwe energie, duindoornextract gaat dan weer de aanmaak van drie belangrijke stoffen stimuleren, namelijk collageen, elastine en hyaluronzuur. Samen gaan ze voor een zacht prijsje vroegtijdige verouderings- en vermoeidheidstekenen tegen.

 

[av_gallery ids=’3159,3157,3160,3158′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’square’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

 

Het gamma bestaat uit een diepreinigende gezichtsgel (€6,95), een verkwikkende gezichtsgel (€12,95), een verstevigende oogcrème (€12,95) en een vitaliserende anti-age verzorging X4 (€15,95) en is verkrijgbaar bij Yves Rocher.