Je silhouette optimaal naar voren brengen tijdens je zwangerschap? Niet altijd gemakkelijk en het is iets wat Kapelse presentatrice en stijlicoon ‘Kim Van Oncen’ bekend in de oren klonk. Lingeriemerk MAMSY kwam zoals het een goede moeder beaamt met de droomoplossing. Het eenvoudige, maar elegante merk van ondergoed en panty’s toverde de stralende en hoogzwangere bekende mamsy voor de lens en doopte haar tot campagnegezicht van de collectie.

Beeld je even in: je runt samen met je broer een winkelketen, je presenteert wekelijks op
de muziekzender ‘MENT TV’, je bent model, je hebt een veelbekeken blog en je eerste stylingboek ligt bijna in de boekhandel.
Het is het scenario van de mooie mediamadam Kim Van Oncen, al een aantal jaar gelukkig samen met personal trainer en model Niels De Jonck die op zijn beurt de zoon is van Vlaamse gezondheidsgoeroe ‘Sonja Kimpen’.

‘Comfortabel maar vooral ultravrouwelijk ondergoed is zeker met een job in de media onontbeerlijk’, beaamt Kim. Net dat had ook het gloednieuwe shapewear merk goed begrepen dat zichnet specialiseert in zwangerschapsondergoed en zwangerschapspanty’s.

MAMSY klopte aan bij de bekende mama ‘to be’ en zette haar een week voor haar bevalling voor de lens. En zo werd Kim nog net op tijd op gezicht van “Mamsy” en geniet ze ondertussen al met volle teugen van hun pasgeboren zoontje Jack.