Ingelegd met 23 Swarovski kristallen maakt dat deze Limited Edition Swarovski Cristal Temptation Steampod een echte collectors item wordt!

In samenwerking met Rowenta Salon Electricals introduceert L’Oreal hun innovatieve in-salon steil- en zachtmakende service, ontworpen voor een supersteile, mooie en glanzende finish! De meeste geavanceerde steiltang op de markt verkrijgbaar: De Steampod! Nu ook tijdelijk in de kleur roze en in mooie giftbox.
 In combinatie met de bijbehorende producten, stoom en de zwevende keramische platen, zorgt de Steampod ervoor dat de pro-keratine van de Smoothing Creams (1 voor gevoelig- en 1 voor zeer gevoelig haar) in het haar geperst worden.

De Steampod is de eerste steiltang waarbij stoom gebruikt wordt. Daarnaast is de temperatuur verstelbaar in 5 standen waarvan het gebruik afhankelijk is van de gevoeligheid van het haar en van het gewenste resultaat.

Na het drogen van het haar dien je lok voor lok de benodigde Smoothing Cream goed te verdelen. Daarna met de Steampod de lokken 1 voor 1 langzaam door de Steampod halen. Meestal is 1 keer genoeg. Voor het beste resultaat is de Smoothing cream onmisbaar. Voor meer info haarpro