FW14_Lj_Precollection_Pagina_19_LRDe Herfst / Winter 2014 Pre-Collection van Liu Jo richt zich op twee hoofdthema’s, die zoals altijd opvallen door hun vrouwelijke tinten en een evenwichtige stemming. De collectie is gericht op een eigentijdse vrouw, die houdt van een casual, alledaagse look.

De twee belangrijkste thema’s zijn er in twee verschillende kleurenpaletten: De eerste staat in de spotlight door scharlaken rood, afgestemd met roze en soms camel, gemengd met zwart en melkachtig wit. De tweede kiest voor blauw, royal en kobalt tonen, en naar de blekere nuance blauwe. Blauw is afgestemd met octaan en een donkere koffiekleur.

De collectie is rustig: crêpes met uitstekende prints, van boeketten micro-geometrieën tot gestileerde pixels. Ook Micro-bloemen op chiné maken een comeback dit seizoen en worden zelfs nog groter op T-shirts met een opvallende kleurencombinaties.

Ongebruikelijke combinaties zijn de echte must-haves van het seizoen: jumpers, T-shirts, vesten, jurken en tuniek tops zijn gemaakt in de meest verleidelijke versies, van kant tot jersey lamé, en lurex met zijde en katoen accenten.