Ben je net als de Talkies redactie madly in love met fine gold jewelry? Dan laten we je graag kennis maken met Super Stylish Jewelry!

For the love of gold

De eigenaresse Artjana Batáglia verruilde het land van onze noorderburen in voor the city that never sleeps. Een heimelijk verlangen van velen, ze deed het. In de gevestigde juwelenstad vond ze de inspiratie waar ze naar op zoek was en zette haar prachtige label neer. Artjana maakt sieraden voor zelfverzekerde vrouwen die zich krachtig en verleidelijk voelen. Laat dát nou net enorm goed bij ons passen!

 

#SuperStylish #superstylishjewelry #weloveourchokers #delicate #nowavailable #silver #gold #amazing #musthave #

Een bericht gedeeld door Super Stylish : Fine Jewelry (@superstylishjewelry) op

 

Super Stylish Jewelry heeft 3 verschillende lijnen. De Classic collectie bestaat uit klassieke kettinkjes, armbandjes en enkelbandjes gemaakt van 925 zilver en 18k goldplated zilver.
De Elite collection bestaat uit 9 karaats goud en heeft prachtige gouden, fijne hangers. De Petit collection is om op te eten! Armbandjes, kettinkjes en oorbellen in zilver en goud of een combinatie hiervan om jouw mini-me er net zo stunning uit te laten zien als jijzelf!

 

#Superstylish #superstylishjewelry #jewelry #jewels #petit #tiny #kids #toddlers #bestbrand #amazing #littlegirls #precious

Een bericht gedeeld door Super Stylish : Fine Jewelry (@superstylishjewelry) op

Té lief toch?

Like en win een Super Stylish Jewelry ketting!

Maar nu het mooiste van alles. Wij mogen 2 Super Stylish Jewelry kettinkjes ter waarde van € 149,95 weggeven!
Hoe kun je winnen? Like onze Facebook en Instagram pagina’s, Like Super Stylish Jewelry en deel dit bericht!