collage_Less

De jongste telg uit de Théophile & Patachou-familie? Intelligent en eigentijds meubilair dat alles heeft om in de smaak te vallen bij kersverse mama’s en papa’s. Bij Less draait alles rond moduleerbaarheid zonder grenzen. Met het Less-systeem-ontworpen in samenspraak met een designer en beschermd door een octrooi – zijn niet minder dan 36 vernuftige combinaties mogelijk. Zodat u echt de babykamer van uw dromen kan creëren.

Het zeer eenvoudige concept is gebaseerd op onderdelen die naast elkaar worden geplaatst om zo een vierkant, een rechthoek, een lange lijn of een L te vormen. Zelfs een rug-aan-rug opstelling is mogelijk. Ideaal om perfect in te spelen op uw wensen, uw noden en de beschikbare ruimte.

Vervolgens volstaat het om aan deze onderdelen de gewenste items toe te voegen om exact de babykamer samen te stellen die u voor ogen hebt: een bedje, een commode met verschoonblad, een kast, een boekenrekje, kussens voor een zalig comfortabel zitje…

Baby is een ondernemende kleuter geworden? U gaat verhuizen? Less past zich aan. U kunt de spijlen wegnemen en het geheel omvormen tot een kinderbedje, een bed voor een tiener of een canapé met kussens.

Less kruidt elke woning met voorbeeldige soberheid. Het Less-meubilair geeft glans aan een klassiek interieur of een huis met veel antiek, maar komt ook in een moderne minimalistische woning prachtig to zijn recht.