We zien er niet alleen zelf graag goed uit, we vinden het ook geweldig om onze kinderen of kleinkinderen er te doen uitzien alsof ze rechtstreeks uit een modeblad komen. Meer dan bij jezelf kan je bij het aankleden van kinderen je verbeelding en creativiteit de vrije loop laten. Een van onze favoriete kindermerken, waar originaliteit en vooral klasse troef zijn, is ‘Les Enfantines‘.

Les enfantines brengt kinderkledij voor jongens en meisjes van 3maand tot 8jaar. Waar Les Enfantines zich vooral door onderscheidt, zijn de verwijderbare kraagjes die eindeloze combinatiemogelijkheden creëren. Als accessoire vervullen ze een creatieve rol en zorgen ze ervoor dat geen enkele outfit dezelfde is.

Na verloop van tijd werd de collectie steeds uitgebreid en zijn naast enkele specifieke stukken en kraagjes ook andere schattige kledingstukken, volledige outfits, kraagjes en cadeausetjes in dierbare materialen als kasjmier, zijde, Egyptisch katoen en organdi verkrijgbaar in een select groepje boetieks in Europa en Zuid-Korea en via de webshop. Sinds 4 december kunnen we bovendien terecht in de allereerste eigen Les Enfantines-boetiek op de Rue Guichard in Parijs. Het merk is trouwens een creatie van ontwerpster Alexia Gobert en Laure Gues; deze laatste is familie van de legendarische Jeanne Lanvin, het modetalent zit daar duidelijk in het bloed.

 

Les Enfantines Boutique
12 rue Guichard
75016 Paris
Tel: 09 84 14 01 01
Facebook
 
Verkoopadressen België:
 
Mercredi Bruxelles
Rue Armand Campenhout 48
1050 Bruxelles
Kids on the Docks 
Vlaamse Kaai 27
2000 Antwerpen 
 
Foto: Facebookpagina Les Enfantines