Een zilveren ‘identiteitskaartje’ aan de binnenkant van de handtas geeft het serienummer en dus de uniciteit van het accessoire aan. Elke tas wordt met de hand gestikt en gemaakt van het beste leder uit Rome. We hebben het over de Selleria-lijn van FENDI.

Met de nieuwste Selleria-lijn wordt het handwerk nog meer benadrukt; bij de naam van het model wordt namelijk het aantal steken vermeld dat de meesterhandwerkers nodig hadden om de verschillende stukken leder aan elkaar te bevestigen. Hoe groter het cijfer na de naam, hoe groter de tas dus zal zijn.

[av_gallery ids=’3129,3130,3128′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’square’ columns=’3′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

De collectie bestaat uit twee FENDI-iconen: BAGUETTE 635 en PEEKABOO 1584/1522.Vier historische modellen werden op vlak van stijl herwerkt: ADELE 1328, PAOLA 1192/1128, FRANCA 2176/2058/1892 en CARLA 650 en twee nieuwe modellen vervolledigen de lijn: ANNA1322, ALDA326. Deze namen zijn trouwens de namen van de oprichtster van Fendi (Adele) en haar vijf zussen.  Nieuwigheden zijn onder andere het uitgebreide kleurenpallet, het gebruik van Frans kalfsleder, de verschillende mogelijkheden om je tas te personaliseren en het subtiel gedrukte FENDI Roma-logo vooraan of achteraan op de tas.

[av_image src=’https://www.talkiesmagazine.be/web/wp-content/uploads/2014/01/FENDIADELE.png’ attachment=’3131′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

Sinds vorige week is er trouwens ook een nieuw parfum van Fendi te verkrijgen bij Ici Paris XL: Fan di FENDI Leather Essence. Het parfum vormt een hommage aan de iconische, edele ledersoort die ook voor de handtassen wordt gebruikt: ‘cuoio romano’.

Fan di FENDI Leather Essence is het resultaat van de samenwerking tussen François Demachy, Directeur Geurontwikkeling van de parfums LVMH, en de parfumeurs Delphine Lebeau en Benoît Lapouza. In de aanzet kruidt de Elemi-essence met panache de geraffineerde geur. De stralende en heldere Mandarijn van Sicilië zorgt voor een frisse toets. In het hart van Fan di FENDI Leather Essence heeft de bedwelmende Wierook heeft een explosief en sensueel effect. Damascenaroos geeft het geheel een vrouwelijke toets. In de basis tot slot, geeft het Vanilleakkoord en de Absolu van Tonkaboon uit Venezuela de geur oriëntaals karakter dat in alle zachtheid gestructureerd wordt door Muskus.

[av_image src=’https://www.talkiesmagazine.be/web/wp-content/uploads/2014/01/fandifendi.png’ attachment=’3127′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

 
Fan di FENDI Leather Essence: €41,50 (richtprijs)