De zomerse sferen zijn meer dan ooit voelbaar en dat betekent volop genieten van een welverdiende vakantie en alles hiermee gepaard. Een wijntje, graag! Mosseltjes met frietjes, heerlijk! De award winning studio Yyoga stoomt je letterlijk en figuurlijk klaar op een summer detox of beter gezegd post-summer detox om samen met je bff weer helemaal fit en zen te worden. 
 
Yyoga opende meer dan 2 jaar geleden voor het eerst de deuren in Brussel en zetten een half jaartje terug ook voor de Antwerpenaars haar deuren open. 
Deze eigentijdse studio tilt met diverse ultramoderne yoga stijlen haar yoga klassen naar een next level maar ook het interieur en de de Yyoga shop ademen een liefde voor mooie dingen en het milieu uit. Het oogverblindend interieur is volledig vervaardigd uit sustainable materialen en in de internationale multibrand store kan je alleen maar eco-friendly equipment terugvinden zoals de meest trendy yoga outfits, yoga matten, you name it. 
 

De Yyoga studio in Brussel ontving zelfs de 2015 Brussels’ Retail and Design Award en net met dit gelijkaardige pareltje in Antwerpen mogen 1 sportieveling en bff kennismaken

Wil jij kans maken op een welverdiende detox, klik dan vanaf maandag 5 augustus door naar de instagrampagina van Talkies Magazine (www.talkiesmagazine.be) en win een 10-beurtenkaart voor jou en je bff twv € 125 p/persoon.

Hieronder vind je alvast de lessen terug die je kan volgen:

Monday – Hot Yoga – 19:15 – 20:15

Wednesday – Hot Flow – 20:00 – 21:15

Saturday – Hot Flow – 11:00 – 12:15

Sunday – Restorative/Yin with Singing Bowls – 17:00 – 18:15

Een happy summer en happy detox afterwards!

(www.yyoga.be)