Het is september. Dat wil zeggen dat het officieel toegelaten is om te beginnen aftellen naar de Kerstperiode! Want het is nog maar 105 nachtjes slapen tot we weer kunnen genieten van die gezellige dagen. En hoe kan je beter aftellen dan met de Rituals Advent Calender?

Zoals elk jaar brengt Rituals ook dit jaar de Advent Calender uit. Deze keer in twee verschillende edities: de Deluxe Calender en de Exclusive Calendar. Welke kies jij?

 

 

 

 

 

 

 

Deluxe Calendar

Met The Ritual of Advent Calendar ontdek je achter elk raam een luxueus Rituals product. De perfecte manier om de laatste 24 dagen tot kerst af te tellen en samen met je geliefden elke dag een speciaal moment te creëren. De kerstboom, die je zelf nog even in elkaar moet zetten, bevat een lichtsnoer voor extra kerstsfeer. Je kan zelf kiezen hoe je je kerstboom versiert!

Shop de adventskalender met een winkelwaarde van €140,00 voor slechts €89,00.

Exclusive Calendar

Deze feestelijke Advent kalender heeft een unieke selectie van luxe producten, inclusief vier speciale Advent kaarsen. Advent begint vier zondagen voor kerst en om het begin van die periode te vieren, wordt een kaars aangestoken. Vervolgens wordt elke zondag weer een nieuwe kaars aangestoken tot aan Kerst.

Shop de adventskalender met een winkelwaarde van €115 voor slechts €59,50.

Dat het maar snel nog 24 dagen voor Kerstmis zijn!