Na de heerlijke hete zomerdagen moet het haar echt even herstellen. Het wordt droog en futloos en je kan er niets meer mee aanvangen. Je hebt heerlijk de verkoeling opgezocht bij het zwembad of op het strand, maar dat doet niet zoveel voor je haar. Kérastase brengt in hun lijn Aura Botanica twee nieuwe verzorgende en voedende producten die ervoor zorgen dat je haar weer een opkikkertje krijgt na de zomer! 

Baume Miracle van Kérastase is de eerste watervrije balsem die redding brengt voor zowel je lichaam als je haar. Omdat de ingrediënten niet opgelost worden in water, blijven ze onverdund en zorgen ze voor meer diepgang en textuur in je haar en huid. 99% van de bestanddelen zijn van natuurlijke oorsprong, gebundeld in een een luxueuze pot.

kerastase

Hoe te gebruiken?

– Als huidlotion: een intense hydratatie voor je droge huid

Breng de Baume Miracle crème aan als een handcrème of op je nagelriemen. De ideale verzorging voor een droge huid, want ook die ziet af van de hitte.

– Als nachtverzorging: een diepgaand en duurzaam herstel van je haarvezels

Breng een beetje Baume Miracle aan op je haarlengten. Laat dat de hele nacht intrekken voor een diepgaand herstel. TIP: Draai een tulband rond je haar voor een intensere inwerking.

– Als dagverzorging: een dagelijkse verzorging voor droog en beschadigd haar 

Verwarm een kleine hoeveelheid Baume Miracle in je handpalmen en breng dat aan op je haarlengten. Je haar blijft zo heel de dag soepel en glanzend.

Masque Fondamental Riche van Kérastase is een echte verwennerij voor je droog en gevoelig haar. Het nieuwe masker biedt een intense voeding en verzorging. Last van kroezels tijdens deze hitte door al dat zweten? Met dit masker heb je daar tot 96 uur lang geen last meer van. Wat een zaligheid!

kerastase

De combinatie van paranotenolie uit het Amazonewoud en rijstzemelenolie uit Thailand vormen een indringende verzorging die tot diep in de vezels je haar voedt. Je haar glanst de hele dag lang, voelt zijdezacht aan en werkt langdurig zonder je haar te verzwaren.

Hoe te gebruiken? 

– Als nachtverzorging

Breng het masker van Kérastase, net als bij de Baume Miracle, ‘s nachts aan op je haar. Draai het in een tulband en laat het de hele nacht intrekken. Slaapt die tulband niet gemakkelijk? Laat je haar dan los en zoek een kussensloop uit die vies mag worden. TIP: Doe je haar nooit in een dotje, daarvan breekt je haar en ga je de verzorging tegen.

– Als verzorging/conditioner

Breng aan tijdens het douchen op je natte haarlengten en laat het een paar minuutjes intrekken terwijl je de rest van lichaam verzorgt.

Headerfoto: Watson Production