Iedereen kent het scenario wel: je staat op, eet snel een hapje, doet wat make-up op en loopt naar je kleerkast om het eerste het beste aan te trekken. In de winter moet alles meestal snel gaan en is iedereen altijd maar gehaast, maar nu het zomer is, kan het wat relaxter. De perfecte gelegenheid om wat meer tijd voor jezelf te maken dus zowel om je hoofd leeg te maken als je lichaam helemaal te zuiveren. Met deze Rituals producten word je weer helemaal één met jezelf.

Bubbels

Dé manier bij uitstek om helemaal te ontspannen is een zalig lang bad nemen met alles erop en eraan. Denk hier dus niet gewoon aan water laten lopen en erin springen maar maak er een echt ritueel van. Een lekker glaasje bubbels, wat kaarsen en een goede badolie maken je volledig zen. Laat de Ritual of Happy Buddha kaars van Rituals lekker branden zodat je kan genieten van de zoete sinaasappel en cederhout aroma’s.

Rituals

Voeden

Je huid moet niet alleen gereinigd worden, het is ook belangrijk om altijd goed te voeden. Je goed in je vel voelen is niet voor niets een alombekend gezegde want na een lang bad moet je meteen grijpen naar een hydraterende crème. De Rituals Buddha Belly Body Crème zal door de antioxidanten, vitamine E en het ingrediënt Centella Asiatica je huid helemaal herstellen. Dat alles met een lekkere zoete sinaasappel en cedar hout geur.

Rituals

Scrub

Een goede detox is essentieel als je weer helemaal tot jezelf wilt komen dus ook je huid moet eraan geloven. Door je huid te scrubben met de Rituals let your skin smile body scrub verwijder je alle dode huidcellen en ziet je vel er herboren uit. Je krijgt er minder rimpels van, producten zullen beter intrekken én je bruin kleurtje zal langer blijven. Gevoelige huidjes kiezen best een suiker scrub omdat die minder agressief is maar heb je een droge huid dan is een zout scrub de way to go.

Rituals