13 juni wordt de World Gin Day, een dag waarop iedereen kan genieten van een cocktail met gin. Of waarop je onder vrienden kan nippen van de frisse en bitterzoete smaken van citroen en limoen. Dankzij Gini kun je voortaan op een heel nieuwe manier genieten van gin. Ober, voor mij een Gin-Gini!

 

Gin, de nieuwe millésimé
De laatste tijd neemt gin een hoge vlucht. Een Gin-Tonic is helemaal in en de nichemerken van gin schieten als paddenstoelen uit de grond. Gin wordt momenteel gedronken als een millésimé of een oude cognac. Niets wordt aan het toeval overgelaten, bartenders zijn echte smaakexperts geworden. Gin varieert van kruidig tot bitter en wordt het vaakst in een cocktail gedronken. Maar er is meer dan Gin-Tonic alleen. Waarom zou je je horizon dus niet verbreden en eens een nieuwe, even hippe mix proberen? Het kan dankzij Gini, dat ons een gloednieuwe manier om gin te drinken voorstelt.

Gin-Gini, gedurfd en fris
Gin kan met zijn organoleptische eigenschappen gemakkelijk gecombineerd worden met sap, limonade of vers fruit tot een verrassende cocktail.
En Gini is met zijn unieke frisheid en bitterzoete toetsen de ideale compagnon van gin. Met enkele muntblaadjes, wat roze peper, een vleugje veenbes of enkele verse frambozen krijg je telkens opnieuw een verrassende combinatie. Laat je verbeelding gewoon de vrije loop…
Met Gini waait een nieuwe, frisse wind door de cocktailwereld! Dit zalige drankje wordt ongetwijfeld de uitverkoren partner van al je zomerse cocktails.