[av_image src=’https://www.talkiesmagazine.be/web/wp-content/uploads/2014/05/Habit-Rouge-2.jpg’ attachment=’3585′ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=”]

Van de ruiter kennen we enkel zijn uitrusting, zijn steelse silhouet en vooral zijn onnavolgbare elegante karaktergeur. Nochtans blijft hij terstond in het geheugen hangen dankzij zijn schitterende voorkomen die enkel door zijn zelfzekerheid geëvenaard wordt. Zijn mythische hedendaagse karaktergeur bevestigt definitief zijn sinds tientallen jaren opvallende identiteit. De kleur van zijn verpakking wordt een editie lang zwart. Maar de flacon heeft nog enkele verrassingen in petto of laat minstens nog plaats voor wat verbeelding. De plaats van het etiket is vrijgelaten zodat de flacon een intiem en persoonlijk karakter krijgt. De plek wordt heel eenvoudig ingenomen door initialen. Dit geeft de flacon een verrassend aspect, een persoonlijk cachet, een unieke pasklare look. Habit Rouge verdwijnt in de anonimiteit door het exclusieve en opmerkelijke bezit te worden van wie hem draagt. Daarvoor horen bij de geur en de gelakte flacon een set gemetalliseerde letters.

De legendarische geur, de eerste oriëntaalse geur voor mannen van Guerlain, groeide uit tot het boegbeeld van de mannengeuren van het Huis. Zijn bedenker liet zich inspireren door een ruiter die hij tegenkwam op een boswandeling. De eminente geur vibreert van frisheid, sensualiteit en zinnelijkheid. Onder het zegel van La Guerlinade schuilt een overdosis vanille, de frisse en opvallende toetsen van bittere sinaasappelen, limoen en bergamot, subtiel omgeven door een lichte kruidige toets. De houttoetsen van patchoeli golven in een geur van amber en leder en geven het meesterwerk een opvallende stijl.

Eens te meer verrijkt Habit Rouge zijn visionaire durf met de glorieuze, eeuwige mannelijkheid!