Innovation never stops, and neither does denim! Onder die slogan brengt Guess haar nieuwste denim-reeks naar buiten. De essentiƫle stijlen en ultra-flatterende fits bewijzen nog maar eens dat een goede outfit #BeginsWithDenim.

Guess

Met de nieuwe denim-lijn introduceert Guess de baanbrekende push-up denim. Ah, push it! De broek omarmd je prachtige vrouwelijke figuur. Vrouwen die een kleine of platte kont hebben, krijgen plots een mooie ronde kont. Ook met een grote kont is de Guess push-up broek super sexy! De lycra-rijke stof die in het denim zit, vormt je figuur en accentueert je natuurlijke curves.

Guess

Daarbovenop is de Guess Denim ook nog eens ultra-elastisch en zacht op je huid. Ken je die dagen waarop je soms zin hebt om gewoon in jogging naar je werk te gaan, want broeken zitten toch veel te strak? Geloof ons, de hele dag in deze broek is als een hele dag in je jogging. De broek is trouwens super sexy met een goed paar sneakers of high heels eronder.

Guess

Guess brengt een hele variatie aan denim in hun collectie. Zo zit er voor elk type persoon, met eender welk figuur, eender welke smaak en eender welke persoonlijkheid wel iets tussen. Zwart? Blauw? Wide fit? Slim fit? Een frulletje hier, een frulletje daar? Jouw smaak zit er zeker tussen!