Sporten en eten kan ook leuk zijn ! Dankzij het Fit & Fabulous experience festival, helpt Ring Shopping Kortrijk jou dit jaar op de goede weg. Na het succesverhaal van vorig jaar, wordt er een tweede editie georganiseerd. Ook dit jaar zullen enkele bekende health coaches hun opkomst maken op het event.

 

Het is het pérfecte moment om je eigen mocktails te creëeren, kennis te maken met de Purasana-producten of laat je door de sportieve foodies Steffi Vertreist, An Block en Margot Hallemans meenemen op sportieve en culinaire reis. Van mindfulness workshops tot je eigen smoothie maken op een smoothie-bike.

 

Doe mee aan vegan workshops en leer nieuwe combinaties kennen onder leiding van Plant-Tribe. Gewoon een leuk dagje weg met je vriendinnen? Kom dan leuke foto’s nemen in onze photobooth met of zonder onze Miss België, niemand minder dan Celine Van Ouytsel. Ook kinderen zijn welkom in onze kids cooking classes.

 

Helemaal klaar om je lichaam de nodige vitamineboost te geven? Kom dan zeker tussen 7 en 21 maart 2020 langs op het Fit ’n Fabulous event in Ring Shopping Kortrijk!