Een reis is het enige wat je kan kopen waar je zelf rijker van wordt. Een onvergetelijke ervaring in een exotisch oord of dynamische stad draag je voor altijd bij je. Om de keuze voor het volgende avontuur iets makkelijker te maken, hebben wij een aantal bestemmingen voor je uitgezocht. Van glamping tot safari, voor iedere globetrotter wat wils.

 

008602-03-Golden-Pool-Iridium-SPA

St. Regis Lhasa Resort, Tibet

Het St. Regis Lhasa Resort in Tibet is het enige vijfsterren resort ter wereld met een zwembad waarvan de bodem geheel is bedekt met goud. Met een prachtig uitzicht en omgeven door het in- drukwekkende Himalayagebergte kan je in dit vakantieparadijs een kamer boeken vanaf €300 per nacht. Naast dit goudbadje heeft het Lhasa Resort ook het eerste en enige fine dining restaurant in Tibet. Oh ja, en mocht je een kamer in dit exotische paleisje boeken, heb je ook nog een butler 24/7 at your service.

 


Schermafbeelding 2015-12-21 om 22.50.30

Island for Rent

Het Alphonse eiland is een van de meest pure en ongerepte stukjes natuur op onze aarde. Het tropische paradijs ligt in de Indische Oceaan en behoort tot de buitenste eilanden van de Seychellen. Met kilometers witte stranden en onaangeroerde natuur is het Alphonse eiland hemel op aarde. En voor een kleine €20.000 per nacht is dit exotische oord van jou! Voor dit bescheiden bedrag is het exclusieve resort, inclusief personeel, met villa’s aan de kust wel helemaal voor jezelf.

 


Schermafbeelding 2015-12-21 om 22.50.39

Jungle Book

Een privé safari is van begin tot eind pure luxe. Van je persoonlijke Engelssprekende chauffeur-gids tot de majestueuze dieren in hun natuurlijke habitat, ieder aspect van de reis is nog meer bijzonder dan het vorige. Je kan de gehele trip samenstellen precies hoe je zelf wilt. Zoals een avontuurlijke safari dwars door de Serengeti of een private beklimming van de Kilimanjaro. Mocht je meer voelen voor een rustige rondreis in de wildernis, is dat geen enkel probleem. Voor iedere globetrotter wat wils! www.jambo.nl

 


Schermafbeelding 2015-12-21 om 22.50.49

Burj Al Arab Hotel, Dubai

Het Burj Al Arab Hotel is één van de bekendste gebouwen van Dubai en met zijn 321 meter het hoogste hotel ter wereld. Het überluxueuze hotel, dat in 1999 is geopend, staat bekend als het enige zevensterren hotel ter wereld. Voor 15.000 dollar per nacht kan je in een van de duurste kamers slapen en voor 50.000 dollar per nacht heb je een koninklijke suite met privélift, privé-butler, privébioscoop en een Rolls- Royce tot je beschikking.

 


Schermafbeelding 2015-12-21 om 22.51.01

The Chedi Muscat Hotel, Oman

Oman heeft de duurste en meest luxueuze hotels ter wereld en The Chedi Muscat spant echt wel de kroon! Het is een luxe vijfsterren hotel dat opmerkelijk gekenmerkt wordt door zijn architectuur, de gastronomie, het comfort en de onberispelijke service. Het behoort tot één van de meest unieke resorts in het Midden-Oosten. Behalve een uitgestrekte palmentuin beschikt het resort over een privéstrand, twee prachtige zwembaden, een bibliotheek, een elegante spa en een fantastische keuken die zes restaurants bedient.

 


Schermafbeelding 2015-12-21 om 22.51.10

Huka Lodge, Nieuw-Zeeland

Huka Lodge ligt aan de oevers van de Waikato rivier waar het in 1920 begon als een simpele visserslodge, maar waar vandaag de dag beroemdheden logeren zoals Bill Gates en koningspaar Willem-Alexander en Máxima. Het interieur is ontworpen door de wereldberoemde interieurarchitect Virginia Fisher en straalt extreme luxe uit. Aan elk detail wordt aandacht besteed zodat gasten, onder andere, van een ultieme service, tennisbaan, verwarmd zwembad en een sublieme keuken kunnen genieten. Het bijzondere is ook dat je kan ontbijten, lunchen of dineren daar waar je maar wil in de vrije natuur, zodat je nog beter van het wonderbaarlijke landschap en een intiem moment kan genieten. Een overnachting kost slechts € 1.000 per persoon per nacht.

 


Schermafbeelding 2015-12-21 om 22.51.20

Clayoquot Resort, Canada

Je zou het niet denken, maar Tofino Tent Resort is een van ’s werelds duurste hotels. Je komt hier om te glampen, oftewel glamourous camping, in tenten. Het resort is enkel te bereiken met de boot en biedt verwarmde tenten aan met een interieur met antieke kasten, decadente tapijten, heerlijke kingsize bedden en een en-suite tent met badkamer. Je krijgt ook een bibliotheektent, gaming tent en dinertent tot je beschikking in een elegante safari-style setting van het type waar Ernest Hemingway ook van zou hebben genoten in de roaring twenties. De minimum prijs per nacht om je in zo’n tentje een echte kampeerder te noemen is 4.000 dollar.

 

Dit artikel is te lezen in de nieuwe Luxury editie van Talkies Magazine die nu in de winkel ligt!