TALKIES ging afgelopen zomer uit zijn dak en heeft de festivalmicrobe te pakken! België mag gerust gerekend worden tot één van de landen met de waanzinnigste festivals! We willen de volgende 5 festivals bedanken voor hun energie en craziness.

  1. WECANDANCE: Elektronic beach festival

Wie wilt er nu niet onderduiken in de wereld van aliens? We werden op een ruimteschip gezet en meegenomen naar space! Een festival dat fashion, food en muziek weet te combineren. Let’s be honest: wat wil je nog meer?

  1. Laundry day

Je mag gerust de gedroogde was weer binnenhalen na een dag vol zalige muziek en sfeer.
Boven de deelnemende festivalgangers nam ook de zon deel aan het festival, puur genieten dus! 34. 000 bezoekers die uit hun dak gingen met de tunes van onder meer Netsky, Tourist LeMC, Klingande, Claptone en Discobaar A Moeder!

  1. Tomorrowland

Ook TALKIES maakte deel uit van ‘the people of tomorrow’ en stapte met beide voetjes in de magische wereld van Tomorrowland! Helemaal in de ban van het verhaal kon je genieten van artiesten zoals David Guetta, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike en Avicii. Meer dan 180.000 bezoekers en meer dan 200 nationaliteiten kwamen samen voor dit spektakel!

  1. Extrema Outdoor

Limburg zet zich op de kaart met dit alternatieve elektronische muziekfestival. Georganiseerd op een prachtige locatie waaraan elke outdoor festival aan moet voldoen! Een sterke line-up ontbrak zeker niet. Het festival wist de absolute wereldtop van techno en deep house te programmeren met enkele hoogtepunten zoals Loco Dice, Nina Kraviz, Seth Troxler, Maceo Plex, Pan Pot, Kölsch en Groove Armada.

  1. Dystopia

Bij Dystopia werd iets totaals onverwacht de nieuwe norm waar wij ook deel van mochten uitmaken! We werden als het ware een echt Dystopian. Het festival waar een mensen, merken, geweldige producten, kunst, muziek en dromen worden samengebracht.
Darius Syrossian, Hector Moralez, Smos en DJ W!ld waren enkele van de topnamen van het festival dat in 2014 zijn intrede deed in Borsbeek. House muziek op z’n best!