Fabienne Chapot gaat voor het eerst de grens over met een fysieke winkel. 5 oktober opent het Amsterdamse modemerk dat bekend staat om haar felle kleuren en opzichtige prints haar deuren in Antwerpen. 

De eerste Belgische winkel van het alom bekende modemerk, Fabienne Chapot, kan je vinden in de Schrijnwerkersstraat 20, ook wel De Wilde Zee genoemd, de hipste shopspot van Antwerpen! Ze hadden geen betere plaats kunnen kiezen. Wat kan je er vinden? De hoofdlijn van Fabienne Chapot en natuurlijk ook haar schoenen-, handtassen- en accessoire-lijn.

Het is nog maar de tweede fysieke winkel van Fabienne Chapot, maar als we de toekomstplannen mogen geloven, zullen er de komende twee jaar nog heel wat extra winkels de deuren openslaan. Die openen onder andere nog in Nederland en België, maar ook Duitsland en Groot-Brittannië mogen het inventieve modemerk verwachten.

Chapot

Chapot

 

 

 

 

 

 

Fabienne Chapot over de opening van haar winkel in Antwerpen: “Antwerpen is een modestad met een creatief karakter dat goed bij ons past, met vele mooie winkelconcepten. We hebben altijd al naar Antwerpen gewild, maar hebben gewacht op de juiste plek. Daarom zijn wij ontzettend trots op de opening van onze tweede fysieke winkel in boetiekwijk De Wilde Zee in Antwerpen.”