ImageProxy2.mvcIKEA nodigt u graag uit om een kijkje te komen nemen in EYES/NIGHT ONLY het tijdelijke hotel/tentoonstelling in Kortrijk tijdens de Biennale Interieur 2014 (van 17/10 tem 26/10).

EYES/NIGHTS ONLY is een tentoonstelling, met het gevoel van een hotel. Of net andersom. Overdag kan je de kamers bezoeken, ‘s nachts worden ze gebruikt door (jonge) ontwerpers en designlovers on the road. I

IKEA is een van de 10 merken en ontwerpers die in een kamer de visie op hotelkamers, slapen, ontspannen en het schone van de nacht mag weergeven. De inspiratie voor de kamer vond IKEA in het archiveren van dromen. Zoveel dromen worden gedroomd in de slaapkamer, thuis of in een hotel. De bezoekers van de kamer krijgen de kans om hun dromen die ze gedroomd hebben, op te schrijven en te archiveren. Ook in de 9 andere kamers kan je lekker wegdromen op de matrassen, tussen de kussens en onder de donsdekens van IKEA.

Kom je mee dromen?

EYES/NIGHTS ONLY vind je in het hart van Kortrijk, in het BUDA district. Het project nestelt zich in twee oude herenhuizen, die aan de leegstaande pleinschool gelinkt zijn.

Adres: Groeningestraat 1-5 of Guido Gezellepad 2, 8500 Kortrijk.

Bezoek de tentoonstelling van 17/10 tot en met 26/10 dagelijks tussen 12u & 21u.

Breng je er liever de nacht door? Dat kan elke dag vanaf 22u, reserveren doe je via  deze link.