Groot nieuws in modeland!

Het Belgische merk Essentiel zal deze zomer voor het eerst een beachwear collectie op de markt brengen. Het gaat niet om bikini’s en zwembroeken, maar om kledingstukken om met die bikini te combineren. Wanneer je naar het strand trekt, is het altijd handig om makkelijke kledij te dragen. Een losse jurk, een handig shortje en top… Vaak zijn die kledingstukken nogal saai, daar wil Essentiel verandering in brengen met deze collectie. Kleurrijke prints en mooie stoffen vormen de rode draad. Talkies koos enkele stukken uit die de collectie typeren.

 

[av_gallery ids=’3306,3310,3307,3308,3309,3311,3313,3312′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ thumb_size=’square’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]

 
De collectie zal vanaf begin april te verkrijgen zijn bij de betere lingeriezaak en Essentiel stores in Antwerpen Schuttershofstraat & Lombardenvest, Knokke, Brussel Avenue Louise, Gent, Hasselt, Nieuwpoort, Parijs Rue Marché Saint Honoré, Printemps, Harvey Nichols en uiteraard ook via www.essentiel-antwerp.com.
Prijzen: 95€ – 365€